header2

Jug071 Joomla Users Group Leiden

Van 05 juni 2018 19:30 tot 05 juni 2018 22:30
Geplaatst door Willem Karreman
Categorie├źn: Dr. Joomla
Gezien: 459

Dr. Joomla en Zuster Vaste Prik lossen alle problemen op die met Joomla te maken hebben. Informatief, gezellig, interessant voor iedereen die iets met Joomla doet of wil gaan doen.

Zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! We ruimen deze avond helemaal in voor iedereen die vragen over of problemen met Joomla heeft. We zien je graag op onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, of je nou een doorgewinterde websitebouwer of extensie-ontwikkelaar bent of startende Joomla! gebruiker, professional of hobbyist. We zijn er voor elkaar. We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Meet en Greet is goed te bereiken. Vanaf Leiden Centraal is het 10 minuten lopen. Vanaf 19:30 uur is het in de straat gratis parkeren. Toegang: 5 euro, incl. koffie of thee.

Heb je een leuk idee voor een presentatie of heb je grote behoefte aan een specifiek onderwerp, laat het ons weten. We zijn altijd in voor nieuwe dingen of gaan op zoek naar een geschikte spreker. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt, kun je een email sturen naar . Of kijk op het forum van de Joomla gebruikersgroep regio Leiden: https://www.joomlacommunity.nl/agenda/joomla-gebruikersgroepen/leiden